Publicitat
Publicitat

A punt unes noves Nits temàtiques a la Llar del Jubilat

Demà engega una nova temporada de Nits Temàtiques a la Llar del Jubilat Jardí del Pedró. Seran cinc actuacions entre juliol i agost. La primera, a càrrec dels Met-Der Band. L'última, la vigília de la festa major, amb el Màgic Andreu.

La Llar del Jubilat Jardí del Pedró torna a programar, un estiu més, les nits temàtiques a la fresca. Per aquest estiu s'han programat cinc nits, dues d'elles durant aquest juliol i les tres restants a l'agost. Totes les actuacions s'han programat a les nou del vespre i, excepte l'última, es faran al pati interior de la Llar. L'entrada a aquestes actuacions serà gratuïta per als socis de la llar. Els no socis que vulguin assistir-hi hauran de pagar tres euros. S'ha previst una programació diversa que contempla des de música de concert a havaneres passant fins i tot per una sessió d'il·lusionisme.

Aquest divendres, 13 de juliol, el debut anirà a càrrec d'un conjunt bell conegut de les nits, els Met Der Band.

La setmana vinent serà el torn del Trio Rímel, un grup especialitzat en música de ball.

Entrant al mes d'agost, tornarà un altre grup que ja s'ha fet habitual a les Nits Temàtiques, el quartet Saxofònics.

La segona setmana d'agost es farà un descans i ja en la segona quinzena, el 17 d'agost serà la nit de les havaneres amb el grup Barca de Mitjana, de Premià de Mar, amb les veus de Jaume Romaguera, Joan Botey, Jaume López i Adan Torres.

La novetat principal de les nits d'enguany serà la incorporació d'una nit de màgia, amb el popular Màgic Andreu, per a la nit del 31 d'agost, a les portes de la Festa Major de Santa Màxima.

Des de la junta de la Llar s'ha programat aquest cicle amb la voluntat d'oferir una bona estona d'espectacle a l'hora que comença a caure la fresca al pati.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar