Publicitat
Publicitat

Arranca la programació del Portalblau 2018

Arranca la programació  musical i d'arts escèniques del Portalblau 2018 amb la lectura dramatitzada de 'Lisístrata' a Empúries amb un espectacular elenc de coneguts actors catalans. També hi haurà la projecció del documental 'Petitet: Rumba pa'ti' i l'actuació itinerant de la banda Balkan Paradise Orchestra. 

El festival Portalblau comença aquest cap de setmana la seva programació musical i d'arts escèniques. Dissabte serà el torn de la lectura dramatitzada 'Lisístrata' a la ciutat grega del Jaciment d'Empúries. Un espectacle amb un gran elenc d'artistes catalanes com Estel Solés, Mercè Martínez o Roger Coma. 

Una altra de les activitats destacades d'aquest primer cap de setmana és la projecció el mateix dissabte, a l'Alfolí de la sal' de la pel·lícula documental 'Petitet Rumba Pa'Ti' del director Carles Bosch. La projecció finalitzarà amb l'actuació del grup de rumba catalana 'Rumba Rumba Els amics del Petitet'.

El divendres 13 l'Alfolí acollirà la conferència de l'escriptor Eugeni Casanova que presentarà el seu llibre 'Els gitanos catalana de França' que narra l'existència d'un col·lectiu format per desenes de milers de persones d'aquesta ètnia que han mantingut el català com  a llengua vehicular. Tancarà el primer cap de setmana l'actuació itinerant musical de la banda 'Balkan Paradise Orchestra' una activitat amb dues sessions a les vuit i les deu del vespre. Amb aquest inici del Portalblau esperen setmanes d'intensa programació, del 20 al 22 de juliol arriba la companyia 'La fura dels Baus' i també el cicle de concerts Do Re Vi amb Halldor Mar i Quico Pi de la Serra. El darrer cap de setmana tindran lloc els concerts principals amb les actuacions de 'Petitet i la seva rumba simfònica', ' Maria Arnal i Mercel Bagés', 'Estrella Morente i 'Mishima'.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar