Publicitat
Publicitat

Recital poètic i literari inspirat en L'Odissea d'Homer a Empúries

El recital poètic de cada principi d'estiu a Empúries homenatja Homer i l'Odissea. La pluja que va caure al capvespre va fer que l'espectacle es traslladés a l'interior del centre de recepció de visitants. Enguany era protagonitzat per l'artista valencià Elies Monxolí.

"Odissea, el viatge de Ningú" és el títol de l'espectacle del valencià Elies Monxolí que dissabte es va poder veure al centre de recepció de visitants d'Empúries. L'espectacle és una recreació de l'Odissea d'Homer en forma de conte musical. D'una banda amb una narració, que anava a càrrec d'Amàlia Garrigós, enmig de la qual s'hi anaven inserint les cançons que equivalien a les aventures més significatives d'Ulisses. Tot plegat a mode d'homenatge a Homer, a Ulisses i als poetes que s'hi han inspirat.

L'espectacle està inspirat en el llibre-disc del mateix títol, original d'Elies Monxolí, que ha comptat amb col·laboracions tant destacades com les de l'actual consellera de cultura Laura Borràs, que n'ha fet el pròleg.

"Odissea, el viatge de ningú" havia d'haver estat representat a la ciutat grega. Però la pluja va fer que s'hagués de traslladar a un espai a aixopluig com el centre de recepció de visitants. Amb tot plegat, però, el públic va ser nombrós i fidel a la cita.

Al final del recital, aquell qui ho va desitjar es va poder endur part de l'espectacle, comprant el llibre-disc "Odissea, el viatge de ningú".

Pròleg de Laura Borràs / collages de Pere Salinas

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar