Publicitat
Publicitat

1100 menús servits a les Jornades Gastronòmiques de la sèpia.

Bon balanç de les segones Jornades Gastronòmiques de la sèpia enguany celebrades a l'Escala, l'Estartit i Torroella. El número de menús servits va superar el miler. De cares a l'any vinent Pals es podria afegir a la iniciativa.

Els 23 establiments que van participar a les jornades gastronòmiques de la sèpia celebrades durant el mes de juny  van servir un total de mil cent menús.Tots ells, durant aquest mes, van afegir a les seves cartes un menú on la sèpia era la protagonista.Aquesta és la segona edició de les jornades gastronòmiques, però la primera en la que la proposta s'ha compartit amb l'Estartit i Torroella.El balanç global és positiu.Des dels restaurants la iniciativa també ha estat ben rebuda, podent treballar amb producte de proximitat i obrint les portes a noves receptes.

En el cas de l'Escala, l'anxova és reconeguda arreu, i ara ha arribat el torn de posar en valor la sèpia que es pesca a casa.

Totes les parts tenen clar que les jornades es repetiran l'any vinent, on és molt probable que s'hi afegeixi el municipi de Pals.Les jornades gastronòmiques parteixen del projecte sèpia, nascut a l'Escala amb l'objectiu de recuperar el calamar i la sèpia al Mar d'Empúries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar