Publicitat
Publicitat

Nou cicle de cinema Vora el Mar

La pel·lícula La La Land inaugura la segona edició del cicle cinema vora el mar a l'Escala. L'activitat plenament consolidada i amb molt de públic ja forma part del paquet de propostes d'estiu de la vila. 

L'oscaritzat musical La La Land va donar el tret de sortida a la segona edició del cicle de cinema Vora el Mar, una proposta que va iniciar-se com a prova pilot per dotar de contingut cultural a la nova zona de la Riba després de les obres. Un espai habilitat amb grades al costat del mar i amb la roca del Cargol i Empúries d'escenari principal. Vista la bona acollida de la gent, des de l'ajuntament es va programa el cicle cinema Vora el Mar. 

Sempre s'escullen pel·lícules per a tots els públics pensades per veïns del poble com turistes, per això els musicals o l'animació són els gèneres principals. De fet ,la prova pilot va ser amb Mamma Mia , el primer cicle va estar format pel film d'animació Vaiana i Rogue One Una història de Star Wars. Enguany el cicle va iniciar-se amb La La Land drama musical guanyador de 6 oscars, ja de cara a l'agost el film escollit ha estat Spider-Man: Homecoming.

El públic va respondre molt bé a la primera de les dues projeccions deixant l'entorn de la platja i la Riba petits per acollir a la gent. La resposta de la gent anima als responsables de l'activitat a continuar amb el cicle, de fet l'Escala disposa d'una àmplia oferta de cinema a la fresca amb les projeccions els dijous al CER i un dilluns de cada mes d'estiu a la platja.

 

La propera sessió del cicle cinema vora el mar serà el dilluns 6 d'agost a les deu del vespre a la Riba.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar