Publicitat
Publicitat

Activitats festives d'estiu de la UBET

La festa de l’escuma d’ahir completa l’arrencada de les activitats festives d’estiu. Música en viu i rumba a la Platja; zumba, discomòbil i infantils a Riells.

Música en viu els dimarts i nit de rumba els dijous, a La Platja; I a Riells, sessions de zumba i discomòbil, els dijous; i activitats infantils els diumenges a la tarda. Aquests son els actes programats per als mesos de juliol i agost d'aquest estiu. Una programació continuista respecte els anys anteriors. Amb tot, ha caigut una de les activitats que es feien l'any passat, com els tallers infantils que es feien a les places del nucli antic

L'activitat novetat d'aquest estiu son les nits de rumba, que son possibles gràcies a un nou model de gestió. No son programades directament per la UBET sino pels bars i restaurants de La Platja. Aquí la UBET hi ha exercit simplement de col·laborador i de mediador.

Des de la UBET es va una lectura positiva de l'arrencada d'aquesta temporada d'estiu, especialment respecte caps de setmana com el de sant Pere, quan es va registrar una molt bona afluència de visitants al municipi.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar