Publicitat
Publicitat

Es crema un cotxe a Ronda Pedró

Ahir al vespre es va cremar un cotxe a Ronda Pedró. Es  desconeixen les causes de l'incendi. En l'extinció hi van  participar una unitat dels Bombers i una altre de la Policia Local.

Un vehicle es va incendiar la nit de diumenge, passades les 10,  al tram final de la Ronda Pedró, just davant del Restaurant Myriam, a tocar de la Plaça de les Escoles.El vehicle era un Volkswagen Polo de color lila amb matrícula de Girona, que per raons que encara es desconeixen es va començar a encendre per la part davantera.Abans no van arribar els bombers i la  Policia Local el foc va créixer en intensitat, generant flames molt altes, i un fum espès.Moltes persones que passaven pel lloc s'ho miraven de lluny impotents davant el que veien..La propietària és una noia, que va veure desesperada com se li cremava el cotxe.

La Policia Local va tallar el trànsit i limitar la zona mentre els bombers es van encarregar d'apagar el foc.Els últims en intervenir van ser els serveis municipals de neteja.Aquest matí quedava pendent de comprovar si el restaurant ha patit alguna afectació.Per sort no s'han de lamentar danys personals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar