Publicitat
Publicitat

Dissabte, cursa de relleus 3x3

Dissabte al matí, la platja del centre de l'Escala, la de les Barques, acollirà la cursa de natació en format 3x3 de relleus que organitzen els Clubs Natació l'Escala – Empúries i el Cargol amb la col·laboració de l'ajuntament de l'Escala. Es proposen dos recorreguts un de 300 i un de 800 metres. El de 300 metres està adreçat als més joves i el de 800, que farà la volta al Cargol, als adults. No està permès el neoprè, aletes, manobles i bombelletes perquè són materials que ajuden a la flotabilitat. Per aquells pares i mares que tinguin por a que els seus fills puguin tenir algun problema a l'aigua que no es preocupin perquè l'organització disposarà de caics i de vaixells per vigilar-los. Escoltem a la Laia, organització... (tall) Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres a www.curses.cat, però també hi ha la possibilitat d'apuntar-se al mateix dia a partir de les 8 del matí.

Dissabte al matí, la platja del centre de l'Escala, la de les Barques, acollirà la cursa de natació en format 3x3 de relleus que organitzen els Clubs Natació l'Escala – Empúries i el Cargol amb la col·laboració de l'ajuntament de l'Escala. Es proposen dos recorreguts un de 300 i un de 800 metres. El de 300 metres està adreçat als més joves i el de 800, que farà la volta al Cargol, als adults. 

No està permès el neoprè, aletes, manobles i bombelletes perquè són materials que ajuden a la flotabilitat. Per aquells pares i mares que tinguin por a que els seus fills puguin tenir algun problema a l'aigua que no es preocupin perquè l'organització disposarà de caics i de vaixells per vigilar-los. Escoltem a la Laia, organització... (tall) 

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres a www.curses.cat, però també hi ha la possibilitat d'apuntar-se al mateix dia a partir de les 8 del matí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar