Publicitat
Publicitat

L’Alfolí de la Sal inicia el cicle de cançó popular 'D'arrel amb salero'

Neix un nou cicle de concerts a l'Alfolí de la sal que porta per títol 'D'arrel i amb Salero'. Es tracta d'un cicle de cançó popular que constarà de quatre actuacions. Els primers a pujar a l'escenari de l'Alfolí seran Jaume Arnella i Ferran Martínez, aquest divendres a les nou de la nit.

Aquest divendres a les nou de la nit, l'Alfolí de la sal acull el primer concert d'un cicle de quatre actuacions que porta per títol "D'arrel i amb salero". Es tracta d'un cicle de cançó popular que neix amb la voluntat de dotar l’Escala d’un punt de trobada de la cançó catalana tradicional, popular i d’autor, en el marc incomparable de l’Alfolí. El cicle es dividirà en dues parts: els dos últims caps de setmana de juny i els dos últims cap de setmana de setembre. I portarà figures reconegudes del món de la cançó popular, com són Jaume Arnella o Xavi Múrcia. 

Aquest cicle és fruit de les trobades de música tradicional de la Festa de la Sal i a partir d’ara s’incorporarà a la programació estable de l'Alfolí. El calendari d'actuacions és divendres 22 de juny a les nou de la nit, amb Jaume Arnella i Ferran Martínez. Divendres 29 de juny a les nou de la nit, serà el torn d'Artur Blasco i Marién de Casimiro. I ja al setembre, el dissabte 22 a les set de la tarda actuarà Xavi Múrcia, i el dissabte 29, també a les set de la tarda, Ballaveu. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar