Publicitat
Publicitat

El Masle ofereix noves rutes aquest estiu

Al mes de juliol comencen les rutes del Museu de l'Anxova i de la sal. Enguany amb novetats: es creen la ruta de l'antic camí d'Empúries i la visita a l'interior de la Torre de Montgó.

Amb l'arribada del mes de juliol, es posen en marxa les rutes i les visites guiades que ofereix el Museu de l'Anxova i de la sal, amb l'objectiu de difondre el patrimoni cultural i natural de l'Escala. Enguany, hi ha tres novetats destacables. Es crea la nova visita a l'interior de la Torre de Montgó. Durarà mitjà hora i costarà 3 euros.

La ruta de la duna litoral des del Masle fins a Sant Martí d'Empúries es reconverteix en un recorregut per l'antic camí d'Empúries.

I la tercera novetat destacable aquest estiu serà el canvi d'estructura de la ruta de pesca i pescadors, que es fa juntament amb el Maram.

Pel que fa a la resta de propostes, es mantenen els recorreguts, horaris i dies en què s'ofereixen durant els mesos de juliol i agost. Així, a més d'aquestes tres activitats, el Masle organitza la ruta pel barri vell i la Casa de Pescadors, la Víctor Català, la marinera fins a la Foradada, la dels búnquers del camí de ronda, la visita medieval a Sant Martí d'Empúries i el taller de barquetes de suro. Remarcar que la ruta Víctor Català ja inclou l'entrada al Clos del Pastor però encara no a la casa museu-arxiu de l'escriptora, a l'espera de la restauració del fons documental que conté.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar