Publicitat
Publicitat

Robert Figueras a La Casa de la vila

Aquesta setmana s'han incorporat els set reforços d'estiu al cos de la Policia Local de l'Escala. Aquests set agents bàsicament s'encarregaran de tasques de trànsit. A l'entrevista al programa La Casa de la vila, el regidor de Governació i Serveis, Robert Figueras, també va explicar que la setmana que ve es convoca la Junta local de seguretat. 

Arribant a l'inici de la temporada d'estiu, la plantilla de la policia local ja ha incorporat tots els interins d'estiu per poder donar un bon servei en temes de seguretat viària. Son en total set interins que s'encarreguen bàsicament de tasques de gestió del trànsit.

 

Dimecres de la setmana vinent es reunirà la Junta de SEguretat Local, on es repassen les estadístiques en matèria de seguretat. Per a Robert Figueras, aquesta primavera s'ha atenuat el repunt de fets delictius que s'havia detectat l'any passat.

Robert Figueras és regidor de governació i de serveis. En aquesta última àrea, va destacar la bona feina del servei municipal de jardineria, que compta amb el suport de la fundació Drissa per a fer desbrossament de males herbes en jardins i parterres municipals. Un servei que ara s'ha ampliat amb un nou conveni amb la fundació Ramon Noguera.

Les concessions de gestió dels serveis de neteja viària i recollida d'escombraries d'una banda i el servei d'abastament d'aigua potable, de l'altra, han caducat aquesta temporada. Un i altre estan en període de prorroga forçosa mentre es redacta el plec de clàusules per a una nova concentració. Mentrestant, Figueras va parlar de les importants inversions que caldria emprendre per garantir un bon servei d'aigua potable que podria passar per compatibilitzar  la portada d'aigua del Pasteral amb la construcció d'una planta potabilitzadora.

A menys d'un any per a les properes eleccions municipals, Figueras es va mostrar molt satisfet de la feina feta durant el primers tres anys de mandat:

Figueras es va mostrar molt il·lusionat per a repetir en la candidatura socialista, on s'hi troba molt a gust, deia, sobretot per la cohesió de l'equip.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar