Publicitat
Publicitat

Neteja del fons marí de l'Escala

Dissabte es farà una neteja sumbarina del fons marí de l'Escala. És promoguda des de Dive Paradís i els inscrits son convidats a recollir tot tipus de deixalles dipositades en un tram del fons marí de l'Escala.

Més d'una trentena de submarinistes ja s'han inscrit a la jornada de neteja del fons marí que promouen el club Dive Paradís de l'Escala i el Salt al Mar, de Girona. Es farà aquest dissabte al matí en un punt per determinar de la costa escalenca, depenent de la meteorologia del dia.

La recollida tindrà lloc dissabte al matí. Se sortirà de port entre nou i deu i es calcula poder tornar pels volts de migdia.

Aquestes recollides es fan regularment des de fa anys. I des de Dive Paradís, s'apunta que amb el temps s'ha millorat molt en conscienciació respecte deixalles que abans s'abocaven al mar. Tot i això, encara queda molt camí per recórrer.

L'activitat és voluntària. I els interessats cal que s'inscriguin prèviament. A hores d'ara ja hi ha més d'una trentana d'inscrits.

La neteja compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala i associacions com Vertidos Cero, AEBAM, Seo Birdlife o Ecoembes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar