Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes per a la Festa del Carme i Homenatge a la Vellesa

Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per a participar a la festa del Carme. La processó marinera fa 67 anys que, a l'Escala, va lligada a l'homenatge a la vellesa.

Aquesta setmana s'ha obert el període d'inscripcions per a participar a la Festa del Carme, una de les festes amb més antiguitat a l'Escala, lligada des de fa 67 anys a l'Homenatge a la vellesa. El programa de la celebració és calcat al que s'ha anat configurant al llarg dels anys i que consisteix en l'elaboració d'una catifa de sal a la plaça de l'Església, la processó marítima, la processó amb acompanyament d'orquestra, l'foici solemne i el dinar per als homenatjats. Entremig, sardanes sortint d'ofici i més sardanes i ball a la tarda i a la nit, respectivament.

A l'homenatge poden participar-hi tots aquells escalencs o escalenques de setanta anys o més. Per poder preveure amb antelació l'assistència al dinar de germanor és imprescindible formalitzar la inscripció. Es pot fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, a la planta baixa de l'Ajuntament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar