Publicitat
Publicitat

Jornada de formació sobre patrimoni al sector turístic

L'ADET ha organitzat una jornada formativa sobre patrimoni i sector turístic. Una activitat per formar i informar el sector privat de totes les activitats que poden fer els visitants a l'Escala, així com explicar el funcionament d'una oficina de turisme i saber de tots els recursos que disposen. Les Jornades s'han fet aquest matí a les instal·lacions del Museu de l'Anxova i la Sal.



El Museu de l'Anxova i de la Sal ha acollit una sessió de formació a l'empresari del sector turístic de la vila per fer-los coneixedors de tots aquells recursos naturals, culturals, patrimonials, turístics dels quals disposa l'Escala. Una jornada que neix a petició del sector turístic local per poder desenvolupar els seus productes turístics i oferir les millors opcions als seus clients. Tot amb la voluntat de potenciar i promocionar els recursos de l'Escala i seguir una mateixa línia de treball conjunt entre el sector públic i el sector privat.

 

 Cal recordar que des de Turisme, tots els empresaris disposen d'un paquet de material propi per difusió.

 

 La jornada ha començat amb una visita guiada al MASLE a càrrec de la seva directora Lurdes Boix. Tot seguit s'ha iniciat la sessió de formació amb un debat obert amb la tècnica de turisme Carme Formatjé qui ha mostrat diversos tríptics, ha detallat l'app així com el nou portal web.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar