Publicitat
Publicitat

El club Esquenapelats vol crear una escola infantil de ciclisme

La nova junta del club de ciclisme Esquenapelats està treballant per a crear una escola infantil de ciclisme. Les classes començaran a l'octubre i aniran a càrrec de l'empresa Tribike Trainer. El dimecres 13 juny al vespre hi ha una xerrada informativa al pavelló municipal.

El club ciclista Esquenapelats de l'Escala s'ha proposat per aquest any crear una escola infantil de ciclisme. És una de les novetats que vol impulsar la nova junta del club i la intenció és que el centri obri portes al mes d'octubre a la zona del Camps dels Pilans. L'objectiu és apropar el món de la bicicleta al públic més jove. L'empresa Tribike Trainer estarà al capdavant de l'escola. Els requisits per apuntar-s'hi són tenir entre 4 i 15 anys i que se sàpiga anar amb bicicleta sense rodes.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala.

El pròxim dimecres 13 de juny a 2/4 de 8 de la tarda es farà una xerrada informativa al pavelló d'esports municipal. I al setembre es farà una jornada de portes obertes perquè els nens s'apuntin abans de l'inici de les classes a l'octubre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar