Publicitat
Publicitat

El barri del Camp dels Pilans estrenarà pista polivalent per Sant Joan

Aquest mes de juny s’enllestiran els treballs d’habilitació d’una pista polivalent al costat del Centre Cívic del Camp dels Pilans. S’estrenarà per la revetlla de Sant Joan. En una segona fase, es contempla la construcció de la pista d’atletisme, una zona de de la pineda i un circuit de Pump-cat.

La pista polivalent del Camp dels Pilans va prenent forma i a dia d'avui li falta només la instal·lació elèctrica i el pavimentat. S'ha anivellat el terreny, just al costat de la Sala Polivalent del barri, i se n'ha de poder disposar per a les festes que celebra al llarg de l'any el barri així com per poder practicar esports com el bàsquet.

Aquests treballs son, de fet, una primera fase del projecte més global de millora de l'esplanada i pineda, on passat l'estiu s'ha d'afrontar el tema de la pista d'atletisme, pista de Pump-track o zona de pícnic a la pineda.

La intervenció a la pista polivalent ha suposat una inversió d'uns 30 mil euros. Per a la segona, el pressupost d'aquest any té consignada una partida de 150 mil euros.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar