Publicitat
Publicitat

14 immobiliàries de l'Alt Empordà s'uneixen per treballar en xarxa

14 immobiliàries de l'Alt Empordà s'uneixen per treballar en xarxa i han creat l'associació APIALIA Costa Brava-Figueres. Això permet a les agències oferir un millor servei perquè es comparteixen les bases de dades dels productes. I també és una garantia per al client, perquè l'agrupació disposa de diferents mecanismes de control.

Catorze agències immobiliàries amb API col·legiats de la comarca de l'Alt Empordà s'han unit en una associació que s'anomena APIALIA Costa Brava-Figueres. És una iniciativa del col·legi d'API que s'ha implementat a tot Catalunya i que en el cas de l'Alt Empordà s'ha creat fa poc més d'un any. Aquesta associació permet a les agències treballar en xarxa, oferir un millor servei al client i també és un espai de trobada per als professionals. Disposa d'unes normes molt marcades: el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i diversos mecanismes de control.

En aquest primer any de funcionament la valoració de l'experiència és molt positiva, perquè aporta agilitat al mercat.

 

Formen part d'APIALIA Costa Brava-Figueres 14 agències de tota la comarca: Llançà, Roses, Castelló d'Empúries, Figueres i l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar