Publicitat
Publicitat

Comencen les II Jornades Gastronòmiques de la Sèpia

En marxa les segones Jornades gastronòmiques de la Sèpia. De l'1 al 30 de juny 23 restaurants de l'Escala i Torroella ofereixen menús dedicats a la sèpia.

Durant tot el mes de juny 23 restaurants de l'Escala i Torroella de Montgrí participen a les segones Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, on naturalment el protagonista principal del menú serà aquest conegut cefalòpode.Cadascun a la seva manera ofereix la sèpia en combinació amb d'altres productes i presentacions ben diverses, des d'un senzill plat de sèpia a la planxa amb all i julivert fins un sofisticat Mero amb estofat de sèpia, cigrons , botifarra i all i oli de tinta.Des dels restaurants la iniciativa es rep amb satisfacció, d'una banda per poder oferir producte de proximitat i de l'altra per la difusió que es fa de la gastronomia escalenca.De la sèpia se'n destaca les possibilitats que ofereix a la cuina.Una de les opcions preferides per la gent és l'arròs de sèpia, però en hi ha d'altres senzilles i originals que donen resultats sorprenents.

Les Jornades gastronòmiques de la sèpia van néixer  del Projecte Mediambiental Sèpia del biòleg Boris Weitzmann i del tècnic en pesca Isaac Moya, que des de fa tres anys es dediquen a la recuperació de la sèpia i el calamar autòcton a la Mar d'Empúries i al litoral gironí.Les jornades són el tema de la setmana al programa Parlem de Canal 10.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar