Publicitat
Publicitat

Aquest cap de setmana arriba el 43è Aplec de la Sardana de l'Escala

Un concert de cant coral, una conferència i un espectacle de danses són els actes previs que complementaran la celebració de l'edició número 43 de l'Aplec de la Sardana de l'Escala, que tindrà lloc aquest diumenge a la plaça Catalunya. Comptarà amb les cobles Rossinyolets, Ciutat de Girona i Principal de l'Escala. 

Aquest cap de setmana arriba l'edició número 43 de l'Aplec de la Sardana de l'Escala, dos dies dedicats a aquest esdeveniment, la festa major sardanista de cada municipi. Un cop més, seguint la línia dels últims anys, l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu aposta per organitzar activitats prèvies amb l'objectiu de fer encara més gran la festa. 

La programació de dissabte inclou concert de la coral Terramar i el cor Indika a les dotze del migdia, una conferència sobre Ricard Viladesau a càrrec de Jordi Molina a les sis de la tarda i un espectacle de danses que oferirà la Farandola al CER, a dos quarts de deu de la nit. Enguany, la diada de diumenge està dedicada a l'Andreu Font Matabosch i al mestre Ricard Viladesau. A l'Aplec es farà el traspàs del fins ara hereu Fèlix Balmaña al nou hereu o pubilla del 2018. Pel que fa a les peces d'estrena, Gallegos avança que la majoria estan dedicades a l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu, que compleix anys amb aquest nom en homenatge al músic escalenc. 

Els actes previs es fan a la sala d'actes municipal, a excepció de l'espectacle de la Farandola que es fa al CER. I les sardanes de diumenge se celebraran a la plaça Catalunya amb les cobles Ciutat de Girona, Principal de l'Escala i Rossinyolets.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar