Publicitat
Publicitat

L'Escala i Torroella de Montgrí s'uneixen per fer créixer les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia

L'Escala i Torroella de Montgrí s'uneixen per fer créixer les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia. Enguany hi participen 23 restaurants dels dos municipis. Se celebraran de l'1 al 30 de juny.

Les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, nascudes l'any passat a l'Escala fruit del Projecte mediambiental Sèpia, en aquesta segona edició creixen i inclouen també els restaurants de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Es faran durant tot el mes de juny, del dia 1 al 30, i compten amb la participació de 23 establiments, pràcticament el doble que el 2017. Enguany hi ha dues novetats. S'incorpora a les jornades una empresa de menjars a domicili que oferirà menús de sèpia per emportar. I s'allarguen el doble: si en la primera edició el menú de la sèpia s'oferia durant 15 dies, en aquest segon any serà durant tot un mes. 

Aquesta iniciativa gastronòmica, que vol fomentar el consum de productes de proximitat, està pensat tant per al públic local com per als visitants. I amb la incorporació de Torroella de Montgrí també s'ha creat un sorteig. 

 

Les Jornades Gastronòmiques són un dels èxits del Projecte Sèpia, tal com celebra el president de la junta rectora del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, Narcís Coll.

Per la seva banda, aquesta primavera el Projecte Sèpia encara la tercera edició, amb més de dos quilòmetres de sepieres i incubadores col·locades al litoral de l'Escala i Torroella de Montgrí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar