Publicitat
Publicitat

El pavelló viurà un cap de setmana de competició d'alt nivell

L'Escala acull el Campionat de Catalunya Júnior femení InterterritorialAquest cap de setmana, el pavelló de l'Escala serà l'escenari de la Final a 4 del Campionat de Catalunya júnior femení interterritorial. Els quatre equips que desembarcaran a l'Alt Empordà seran tots barcelonins. Les semifinals es jugaran dissabte. A 2/4 de 5 s'enfrontaran el Jet Rosa Método Wits de Terrassa i el el CB Prat Montibello i a 2/4 de 7, el Bàsquet Samà Vilanova jugarà davant el Joventut de Badalona B. I diumenge al matí, a 2/4 d'11 serà el torn del partit del tercer i quart lloc i la final es jugarà a 2/4 d'1. El CB l'Escala va sol·licitar a la federació portar una final femenina. El nivell júnior és l'últim cicle de formació d'una jugadora i que ja està practicament preparada per jugar amb un primer equip.

Aquest cap de setmana, el pavelló de l'Escala serà l'escenari de la Final a 4 del Campionat de Catalunya júnior femení interterritorial. Els quatre equips que desembarcaran a l'Alt Empordà seran tots barcelonins.

Les semifinals es jugaran dissabte. A 2/4 de 5 s'enfrontaran el Jet Rosa Método Wits de Terrassa i el el CB Prat Montibello i a 2/4 de 7, el Bàsquet Samà Vilanova jugarà davant el Joventut de Badalona B. 

I diumenge al matí, a 2/4 d'11 serà el torn del partit del tercer i quart lloc i la final es jugarà a 2/4 d'1. El CB l'Escala va sol·licitar a la federació portar una final femenina. Pep Andrades, és el president... (tall) 

El nivell júnior és l'últim cicle de formació d'una jugadora i que ja està practicament preparada per jugar amb un primer equip. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar