Publicitat
Publicitat

El PDeCAT denuncia pressions de l'equip de govern a la UBET

El PDeCAT de l'Escala considera que va actuar correctament quan al darrer ple va fer pública una carta de la UBET on es demanaven explicacions a l'equip de govern pels inconvenients causats per les obres del Carrer Enric Serra, on també s'amenaçava d'accions judicials. El seu portaveu enteén que la posterior rectificació de l'entitat va ser fruit de pressions.

La carta que la UBET va enviar a l'ajuntament on l'entitat lamentava els inconvenients generats per les obres al Carres Enric Serra i que va ser llegida pel portaveu del PDeCAT a l'últim ple municipal encara porta cua.I és que la UBET va fer un escrit lamentant que es polititzés el tema.Des del PDeCAT es creu que es va actuar correctament.En la rectificació de la UBET no es parlava de prendre accions jurídiques, com en la primera carta.Bosch creu que el canvi de posició es deu a pressions de l'equip de govern.

El PDeCAT creu que hi ha manca de sensibilitat cap al sector del comerç, entenent  que no estan preparats per gestionar aquest sector, en no haver-hi cap regidor amb negoci .

Robert Bosch feia aquest comentaris al programa La Casa de la Vila d'aquesta setmana , on entre d'altres, també parlava de pressupostos participatius.Entén que és una actuació de cara a la galeria.Pensa que el citadà no està preparat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar