Publicitat
Publicitat

Arrels del vi 2018

Èxit total de l'onzena edició de la Fira Arrels del Vi que s'ha celebrat a Sant Martí d'Empúries. La fira creix en cellers, públic i qualitat any rere any. El nombre de visitants ha superat de llarg els 3mil.

Tant els cellers que hi participen com el públic que hi assisteix parlen d'una evolució a l'alça de la Fira Arrels del Vi, que enguany ha arribat a l'onzena edició.Hi han participat 25 cellers de la DO Empordà i un celler convidat del Rosselló.La Fira ha donat l'oportunitat de tastar més de 100 referències de vins de l’Empordà en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler vins que a vegades són difícils de trobar en la distribució tradicional.

Hi han assistit famílies al complet que han volgut passar el dia a Sant Martí d'Empúries, i que de passada hi han fet l'aperitiu, ja que amés de vins hi havia parades de formatge, anxoves i ostres.Entre ells, els afeccionats al vins, que han comprat més de 1600 copes Riedel, que donen la opció a tastar les propostes que ofereixen els cellers.El creixement de la fira és evident.El més destacat però és l'increment de qualitat.

Cada vegada són més els tallers que confien en la fira. ës el cas del Celler Pujol Cargol, que fa només dos anys que elabora una petita producció treballant amb vinyes velles,  i que  ha optat per Arrels del Vi per donar-se a conèixer.Els cellers coincideixen en l'encert de canviar d'espai, passant de la Plaça de Sant Martí al parc.També han constatat que amb cada edició el públic és més entès en vins, que no hi va a veure vins sinó en trobar el que més li pot agradar.El vi de la DO Empordà va fent el seu recorregut amb peu ferm i sense presses, i mica en mica es va fent lloc en mercats on hi ha molta oferta de qualitat.Per aquest motiu, s'explica que queda molta feina per fer.Justament Arrels del Vi torna a Barcelona en uns dies, el proper 9 de juny. Es celebrarà al Museu d'Història de Catalunya i al Passeig Joan de Borbó.Es presenta en el mateix format que a Sant Martí, però amb un caràcter més  festiu i didàctic,  pensat per a tota la família i amb moltes activitats programades.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar