Publicitat
Publicitat

La Farandola a Xàtiva

El grup de danses La farandola ha passat tot el cap de setmana a la vila valenciana de Xàtiva. Allà han presentat una selecció del seu repertori, naturalment amb el ball que els dona nom. Era la tornada de la visita que els valencians van fer a l'Escala per la Festa de la Sal.

El grup de danses La Farandola de l'Escala ha tornat la visita que l'Escola de danses de Xàtiva va fer a l'Escala en motiu de la Festa de la Sal.De divendres a diumenge un grup de 25 escalencs entre dansaires i acompanyants van viure una de les celebracions de la ciutat valenciana.Es tracta del Sarau.D'aquestes trobades en destaquen les experiències viscudes a nivell personal.

Amés de participar al Sarau, el grp escalenc va aprofitar per visitar i conèixer millor la ciutat, que té racons bens especials i amb molta història.

No va faltar a la trobada el ball de La Farandola, al que van participar tots, tant els dansaires dels dos grups com el públic que va participar de la festa.Passat el viatge a Xàtiva, el grup de danses La Farandola ja pensa en la propera activitat, combinació d'imatges i ball, que es celebrarà l'1 de juny al CER.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar