Publicitat
Publicitat

Inscripcions a l'escola de música i als casals d'estiu

Avui i demà l'escola de música municipal El Gavià fa jornada de portes obertes com a pas previ a les preinscripcions per al curs vinent, que seran del 21 al 25 de maig. I demà a la tarda-vespre s'han convocat les reunions informatives per als casals d'estiu, que enguany inclouen el casaliu, casal-casalet, matins esportius i curs d'ajudant de monitor.

 Avui i demà l'escola municipal de música El Gavià fa jornada de portes obertes a la tarda. De cinc a set. És el pas previ a les preinscripcions per als curs 2018-2019, que es faran del 21 al 25 de maig en horari de matí i tarda. Poden accedir a l'escola de música tots els infants a partir de 3 anys, així com joves i adults sense límit d'edat. Es pot descarregar l'imprès al web de l'escola: www.gavia.org.

I com que el proper dilluns comença el període per fer inscripcions per als casals d'estiu municipals que es fan a l'Escala, demà a la tarda-vespre s'han convocat sessions informatives, les quals es faran a la Sala d'Actes Municipal: a les 7 és el torn per als nens del Casaliu, a les 8 per les famílies del Casal-Casalet i a les 9 es donarà tota la informació sobre els matins esportius i joves. A més dels casals d'estiu, també s'obre el període per a inscriure's al curs d'ajudant de monitor per als nois de 1i i 2n d'ESO, que es farà al mes de juliol. Hi ha dos torns per a les inscripcions. Del dilluns 14 al divendres 18 de maig al matí està reservat per a empadronats i del 21 al 25 de maig serà el moment dels no empadronats a l'Escala. Les inscripcions es poden fer en línia a través del correu electrònic inscripcions.lescala.cat o bé presencialment a l'Espai Jove l'Esbotzada. L'Ajuntament ofereix molta flexibilitat pel que fa als casals: des de contractar només mig mes a fer mitja jornada de matí o de tarda. També s'ofereix l'opció de l'hora d'acollida i del servei de menjador. En total, hi ha gairebé 400 places a disposició de les famílies. Totes les propostes d'estiu van a càrrec de l'empresa ANNCON LLEURE I OCI, SL. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar