Publicitat
Publicitat

Exposició de Bonsais del CER

Més d'un centenar de bonsais a l'exposició del CER, que ha celebrat enguany el seu quinzè aniversari. Un bosc de ribera instal·lat a l'escenari de la sala ha estat el més destacat d'aquesta quinzena exposició. La setmana vinent serà el torn de l'exposició de flors.

La sala d'actes del Centre Cultural Xavier Vilanova s'ha vestit de verd amb més d'un centenar d'exemplars de bonsais criats des de la secció de bonsais del CER. La d'enguany ha estat la quinzena exposició de bonsais que organitza aquesta entitat i ha estat una de les més lluïdes.

Per commemorar la quinzena edició de l'exposició, els seus responsables van fer tota una instal·lació a l'escenari de la sala a mode de maqueta en miniatura d'una platja i bosc de ribera al seu voltant.

L'exposició de bonsais és possible gràcies a la quinzena de voluntaris que formen part de la secció que lideren Paco Muñoz i Narcís Hospital. Aquest any, amb molt bones perspectives, donades les últimes incorporacions que hi ha hagut aquest últim any.

L'Exposició es va inaugurar divendres al capvespre i al llarg de tot dissabte i tot diumenge va ser molt visitada. Els organitzadors calculen que va tenir més públic que l'any passat. A la inauguració va assistir-hi l'alcalde, Víctor Puga, que aprofitava per felicitar els artífexs de la mostra.

Per ajudar a sufragar les despeses de l'exposició, es van vendre números per a una rifa d'un bonsai. El número premiat ha estat el 73, el propietari del qual encara no ha estat identificat.

La mostra de bonsais és, cada any, l'avantsala de l'exposició de flors, que s'obrirà divendres vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar