Publicitat
Publicitat

Estrella Morente i un cicle dedicat a la cultura gitana, al Festival Portalblau d'enguany

Estrella Morente, la Fura dels Baus i Mishima actuaran al Festival Portalblau de l'Escala d'aquest estiu, que se celebrarà del 13 al 29 de juliol. El festival inclou un nou cicle d'espectacles al carrer i una programació especial dedicada a la cultura gitana.

El gitano català Petitet, conegut per la seva rumba catalana, ha apadrinat aquest matí la presentació de la programació del Festival Portalblau d'aquest estiu, que se celebrarà del 13 al 29 de juliol en diferents espais de l'Escala. La seva presència no era casual. I és que aquest any el Portalblau amplia les disciplines artístiques amb música, teatre, dansa, circ, cinema i reflexió i inclou una programació dedicada a la cultura gitana. També crea el primer cicle de "Portalblau al carrer", que tindrà lloc a l'entorn del front marítim. Com a caps de cartell, destaquen la cantaora Estrella Morente, Mishima i els espectacles "Manes" de la Fura dels Baus i el de producció pròpia "Lisístrata", amb Mercè Martínez, Rosa Boladeras i Agnès Busquets. El Portalblau manté els escenaris habituals de l'Escala: la Mar d'en Manassa, l'Alfolí de la Sal i el Museu d'Empúries. 

La programació dedicada a la cultura gitana compta amb un concert del Petitet i la seva Rumba Simfònica, una exposició fotogràfica de Jacques Léonard i la projecció del documental "Petitet (Rumba pa'ti)", de Carles Bosch.

Recordem que enguany els festivals Portalblau i Concerts al Fòrum Romà d'Empúries sumen esforços per treballar en una estratègia de comunicació conjunta i crear la marca l'Escala. Les entrades per als espectacles del Portalblau ja es poden comprar a través del web www.portalblau.cat. Aquest matí ha tancat la presentació de la programació un maridatge i l'actuació del cantautor Halldor Mar, que ha interpretat la versió en anglès de la cançó "Que tinguem sort" de Lluís Llach. Halldor Mar actuarà al cicle Do Re Vi de l'Alfolí de la sal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar