Publicitat
Publicitat

La pluja no aigualeix el Triumvirat

L'Escala ha recordat els seus orígens en una nova edició de Triumvirat Mediterrani.Tot i la pluja que ha caigut a estones s'han celebrat totes les activitats programades omplint la vila de visitants.

Cap de setmana amb molts turistes a l'Escala en motiu d'una nova edició del Triumvirat Mediterrani, la fira grecorromana organitzada pel Jaciment d'Empúries i l'Ajuntament de l'Escala que recorda els orígens  grec i romà de la vila.

Dissabte al jaciment s'hi ha fet tallers artesans, jocs, visites guiades i un gruix d'activitats adreçades a un públic molt ampli.No van faltar actuacions musicals, desfilades de romans i una mostra d'oficis de l'època.Un grup de Tarragona ha estat la novetat del Triumvirat de 2018.L'eix central del Triumvirat és la Fira grecorromana, amb parades instal·lades a La Plaja i a La Riba, amb demostracions d'oficis, mostres de les gastronomies grega i romana, i molt moviment i animació al carrer, mostrant com podia ser un dia qualsevol.

Enguany s'ha canviat la companyia que ha fet els espectacles més destacats, que han estat responsabilitat de Drakònia, tant el de foc, representant ' Els fills de Drako' , com la lluita de gladiadors, on s'incorpora el foc i també un cavall.Grakònia va saber molt bé en tot moment implicar al moltíssim públic que va assistir a les representacions.

Un dels objectius del Triumvirat és portar activitat i visitants a l'Escala fora de temporada.S'aposta per un turisme familiar.

Tot i que la pluja va fer acte de presència tant dissabte com diumenge, des de l'organització és valora en positiu el Triumvirat de 2018.La d'enguany ha estat la 23ena edició del Triumvirat Mediterrani.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar