Publicitat
Publicitat

L'Escala VIla del llibre 2019

La poble de segur dona el relleu a l'Escala que el 2019 serà la Vila del Llibre de Catalunya. Amb el protagonisme de Víctor Català i de la resta d'escriptors locals es programaran activitats literàries de tota mena com lectures, exposicions, conferències o presentacions. L'Escala serà la cinquena Vila del Llibre de Catalunya.

Amb aquestes paraules s'anunciava que l'Escala entra a formar part de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya, Es feia dins l'acte central celebrat a La Poble de Segur, l'actual Vila del llibre.L'Escala serà la cinquena Vila del Llibre després de Bellprat, Cervera, Montblanc i La Pobla de Segur.

La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya va néixer per desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura i que són capaces de dinamitzar de manera sostenible espais deprimits en el món rural o en la ciutat.A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

Rebien el relleu de La Poble de Segur el regidor de Cultura de l'Escala Rafel López i l'escriptora Mariona Masferrer.Des de l'Escala es tenia clar que era una oportunitat que s'havia d'aprofitar.Víctor Català tindrà un paper molt important a l'Escala Vila del Llibre, on s'esperen exposicions, actuacions musicals, presentacions, conferències, debats i molt més a l'entorn del món literari.

D'aquesta manera l'Escala es convertirà en un Booktown, un poble del llibre, un  lloc en el qual els seus habitants decideixen deixar espai als llibres i apostar per un creixement sostenible i respectuós, i també una manera de fer país.Mariona Masferrer tractava aquest concepte convidant a tothom a venir cap a l'Escala.Comença donc el camí cap al 2019, l'any on l'Escala, amés de ser la Vila de l'anxova serà la Vila del Llibre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar