Publicitat
Publicitat

Joan Ball·llosera plegarà a finals d'any

El Regidor del Partit Popular de l'Escala plegarà a finals d'any si no canvia la situació que viu Catalunya actualment. Entén que d'aquesta manera no es pot fer política i prefereix marxar abans de tenir les mans lligades a l'hora de treballar. Reparteix culpes entre Catalunya i Madrid.

La mala gestió del procés , tant des de Madrid com de Catalunya, fa que l l'únic regidor del Partit Popular a l'Escala s'hagi plantejat deixar el seu càrrec a finals d'aquest any.Si la situació no canvia radicalment,  sigui amb ma dura des del Govern d'Espanya o sigui amb un canvi de rumb del Govern Català,  Joan Ball·llosera dimitirà del seu càrrec sis mesos abans de les eleccions de maig de 2019.Ball·llosera parlava de les creus grogues a les platges del municipi . Lamenta que l'ajuntament no actús amb celeritat per retirar-les i explica que va fer gestions només conèixer l'acció reivindicativa.

Ball·llosera també parlava d'economia local, no entenent el romanent de tresoreria de més de 3 milions i mig d'euros.Entén que els diners han d'esser a le sbutxaques dels ciutadans i no a les de l'ajuntament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar