Publicitat
Publicitat

Festa de Primavera

Animació infantil, esclat de colors amb la Happy Flower Party i gran actuació de versions dels 60 en la primera Festa de Primavera. Es va fer dissabte, a la plaça CAtalunya i era organitzada per l'àrea de joventut.

La pèrgola de plaça Catalunya va lluir ben carregada de sons i de colors en la Festa de Primavera organtizada des de l'àrea de joventut de l'Ajuntament. Tot i el temor pel temps, es va poder desenvolupar amb tota normalitat, ja des del tombant de tarda, amb un espectacle infantil que obria l'àmbit festiu als més menuts, els qui d'aquí a uns anys eran els adolescents i joves d'aquest poble.

El grup adolescents.cat, que ja era la tercera vegada que actuaven a l'Escala van animar amb música i colors la festa definida aquest cop com a "Happy flower party", amb molt de ritme i color, si bé amb una mica menys d'afluència de públic que en anteriors ocasions com la del "hollyfest". A l'hora de sopar, va funcionar molt bé les foodtrucks que es van instal·lar a la plaça mateix i ja en franja de nit, la gran sorpresa de la festa va ser l'actuació del grup de versions "Sixtus", provinents de la plana de Vic i que actuaven per primer cop a l'Escala. Des de l'àrea de joventut s'ha fet un balanç molt satisfactori de la festa de dissabte, que va servir també per a generar uns primers ingressos a la recentment creada associació juvenil Els XAlats, que es van encarregar de la barra de la festa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar