Publicitat
Publicitat

Contes per Sant Jordi a l'escola Esculapi

Agents de la Policia Local o educadors del Camp d'Aprenentatge d'Empúries han participat a la primera lectura de contes per Sant Jordi que durant tota la setmana ha organitzat l'escola Esculapi. Per primer cop el centre ha programat activitats relacionades amb Sant Jordi durant tots aquests dies, entre les quals hi havia aquesta en què persones de fora de l'escola explicaven contes a la mainada.

Aquest any l'escola Esculapi de l'Escala ha dedicat tota la setmana a la diada de Sant Jordi, més enllà de celebrar-ho el dilluns 23 d'abril. Una de les activitats que s'han fet per primer cop ha estat la lectura de contes per part de famílies del centre i persones destacades del municipi. La resposta, tants dels nens com dels adults participants, ha estat bona, per això des de l'escola es valora repetir l'experiència l'any vinent.

Les temàtiques han estat diverses. Cada lector podia escollir el conte que volgués.

La lectura es va acabar dijous i se'n feien dues sessions: a dos quarts de dotze del migdia i a un quart de quatre de la tarda. Han participat a l'activitat tots els alumnes de l'escola. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar