Publicitat
Publicitat

Nou premi a la transparència de l'Ajuntament de l'Escala

L'Ajuntament de l'Escala guanya, per segon any consecutiu, un guardó Infoparticipa, que distingeix la transparència i la qualitat de la informació del web municipal. Si l'any passat la nota se situava al 80%, aquest 2018 el portal ha millorat i s'ha acostat al 90%.

Si l'any passat, el nou web de l'Ajuntament de l'Escala ja va rebre un reconeixement a la transparència, obtenint una nota de 80,77 per cent, enguany el portal ha millorat i s'ha acostat al 90%, obtenint un 88,46%. L'ens encarregat de fer aquestes avaluacions és el Mapa Infoparticipa, un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, que vetlla per la qualitat i transparència de la comunicació pública. Ahir aquest ens va entregar els guardons Infoparticipa a les administracions premiades, entre les quals hi ha, per segon any consecutiu, l'Ajuntament de l'Escala. Va recollir el distintiu la regidora de Serveis Administratius, Mariona Muñoz, que va remarcar la millora que ha fet el consistori en matèria de transparència. 

Aquests guardons Infoparticipa serveixen per avaluar la informació dels webs de les administracions públiques i distingir les bones pràctiques. Aquest 2018 s'ha celebrat la 5a edició del Segell InfoParticipa per als webs dels Ajuntaments, la 3a per als dels Consells Comarcals i la 2a per als de les Diputacions, després de prop de tres anys de vigència de la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, aprovada pel Parlament de Catalunya el 2014.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar