Publicitat
Publicitat

Balanç de Sant Jordi 2018

Un recital d'obres de Miquel Martí i Pol tanca cinc dies d'activitats amb motiu de Sant Jordi 2018. Pel que fa als llibres més venuts, a l'Escala es compleixen les previsions i el resultat queda molt repartit. Tot i així, com a tot Catalunya, també triomfa "La força d'un destí", de Martí Gironell.

Malgrat que a primera hora de la tarda el cel es va tapar, per sort no va ploure i la celebració de la Diada de Sant Jordi a l'Escala va poder seguir el guió previst. Al vespre és quan hi va haver més gent passejant per les parades de la Riba, i més nens i joves jugant a la platja. Els actes van començar dijous al vespre, amb la primera de les dues Revetlles de Sant Jordi que es feien a la biblioteca. I van acabar el mateix dilluns, a les set, amb un recital a càrrec de Baltasar Fonts i Pere Pau Ximenis, sobre obres de Miquel Martí i Pol. 

A l'espera de tancar definitivament les llistes de llibres més venuts, a l'Escala s'ha confirmat el que ja s'intuïa: que la venda estaria molt repartida. Així, entre els més demanats hi ha "La força d'un destí", de Martí Gironell; "Jo sóc aquell que va matar Franco", de Joan-Lluís Lluís i el recull de contes de Víctor Català "Tots els contes. Jubileu i Vida mòlta".

Aquest any Sant Jordi ha caigut en dilluns i això ha fet que el diumenge ja s'aprofités per a muntar les parades a la Riba i avançar les vendes.

En el conjunt del territori català els llibres més venuts coincideixen amb els de l'Escala: en ficció en català: "La força d'un destí" de Martí Gironell i "Jo sóc aquell que va matar Franco" de Joan-Lluís Lluís. En no ficció en català: "Operació Urnes" de Laia Vicens i Xavi Tedó i "Bon dia, són les vuit!" d'Antoni Bassas. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar