Publicitat
Publicitat

Novetats escalenques per aquest per Sant Jordi

Ja fa dies que els mitjans de comunicació ens bombardegen amb les novetats editorials d'aquest Sant Jordi. En clau escalenca, avui fem un repàs als llibres d'autors locals que podreu trobar al mercat. 

Si posem el focus en la literatura de casa, aquest Sant Jordi els escalencs poden comprar diverses novetats editorials d'autors locals. Des de la biografia de  Jaume Pellicer i Lleonart "Quicus" escrita per Rafel Bruguera, passant per la primera novel·la de ficció de l'arqueòleg del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries, Joaquim Tremoleda o un nou còmic de Carles Roman. 

Sant Jordi és la festa de la rosa i del llibre. I a l'hora de fer travesses de guanyadors, de moment sembla que la rosa groga s'emportarà la victòria. En el cas dels llibres, tenen molts números per a ser els més venuts "Jo sóc aquell que va matar Franco", de Joan-Lluís Lluís i l'últim premi Ramon Llull, de Martí Gironell.

Com és habitual el temps marcarà molt les vendes de la diada, però de moment tot apunta a què Sant Jordi serà un dilluns assolellat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar