Publicitat
Publicitat

Tornen els cursos de francès per al sector serveis

Una vintena de treballadors del sector serveis de l'Escala participen en una nova edició dels cursos de francès organitzats per l'Ajuntament de l'Escala. En les properes setmanes també s'oferirà un curs de manipulació d'aliments.

Ja ha començat una nova edició dels cursos de francès que s'ofereixen des de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l'Escala, l'ADET, per a millorar la formació dels comerciants i empresaris del sector serveis de l'Escala. L'objectiu és que el personal de les empreses que treballa de cara a públic pugui ampliar la seva qualificació i oferir una millor atenció al client. Hi ha 2 nivells i compten amb una vintena d'alumnes. És el tercer any que s'ofereixen les classes a l'oficina de turisme de la plaça de les Escoles.

A banda de les sessions més teòriques, és fonamental la part de taller pràctic, que s'adapta a les necessitats particulars de cada participant. I és que cal tenir en compte que una gran part dels turistes que vénen a l'Escala són francòfons. D'altra banda, també s'impartirà un curs de manipulació d'aliments.

Els cursos de francès estan inclosos dins el programa de formació per empreses de l'ADET i és impartit per personal d'una acadèmia d'idiomes del municipi. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar