Publicitat
Publicitat

Presentació del programa Àncora

El pla de barris impulsa un projecte per a la detecció de persones grans en risc d'exclusió social o aïllament. Demà es presenta en societat amb una xerrada que es farà a la sala d'actes municipal.

L'enquesta que es va fer porta a porta en domicilis del nucli antic es van detectar un nombre considerable de llars ocupades per persones grans soles. A partir d'aquesta constatació, ara es posa en marxa el programa Àncora, a través del qual es pretén fer un seguiment d'aquelles persones que viuen soles i estiguin en risc d'exclusió o patir algun tipus d'aïllament.

El programa és impulsat pel Pla de Barris i l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament. I compta amb la col·laboració de Càritas.

Tots els interessats en saber més detall d'aquest projecte són convidats demà a dos quarts de nou del vespre a la xerrada que es farà a la sala d'actes municipal. Acte en què es presentaran els resultats de l'enquesta porta a porta que es va fer fa unes setmanes pel nucli antic i després els eixos principals del programa Àncora.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar