Publicitat
Publicitat

Primera novel·la de Joaquim Tremoleda

Quim Tremoleda debuta al món de la ficció amb la novel·la "la passió necessària", inspirada en el pintor Marian Llavanera, fill de Lladó. La presentació es va fer dissabte a l'Alfolí de la Sal.

Marian Llavanera era l'hereu d'una familia benestant de Lladó que no es conformà amb la vida còmoda que li oferia la fortuna llegada pel seu avi i que s'apassionà per la pintura. Però just quan es feia un lloc en el sempre complex món de l'art, morí sobtadament per una cruel malaltia. La figura de Marian Llavanera és la font inspiradora de la novel·la "La passió necessària", primera incursió de Joaquim Tremoleda en el món de la ficció.

Joaquim Tremoleda és arqueòleg-conservador del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Empúries i és alcalde de Lladó. La publicació de "La passió necessària" ha estat una experiència gratificant, explica. Però això no treu que l'arqueologia té un pes molt més significatiu en la seva vida.

"La passió necessària" ha estat publicada per Úrsula Llibres i dissabte se'n va fer la primera presentació en públic a l'Alfolí de la Sal. El llibre va ser glossat pel lingüista i director del ConCa, Carles Duarte, que va qualificar la novel·la amb els termes de consistent i brillant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar