Publicitat
Publicitat

Arriba a l'Escala la guanyadora de la Beca de primavera d'enguany

Ja ha arribat a l'Escala l'artista guanyadora de la Beca de primavera d'enguany. La valenciana Núria Albesa ja està instal·lada a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries i en els propers dies començarà a treballar a la Casa del Gavià. Albesa és de les becàries més joves que ha guanyat aquesta estada de tres mesos a l'Escala.

Dimarts va arribar a l'Escala la guanyadora de la vintena Beca Internacional de Primavera. Es tracta de Núria Albesa, una artista de Vinaròs. Aquest matí ha anat a les dependències de l'ajuntament per a reunir-se amb l'alcalde, Víctor Puga. Albesa ha estat l'escollida d'entre 58 treballs presentats procedents d'una desena de països. La proposta de Núria Albesa porta per nom "L'Escala i l'aigua".

 

La Núria és de les becàries més joves que ha passat per la Casa Forestal. Només té 24 anys. I per ella va ser tota una sorpresa resultar-ne la guanyadora.

  

Amb la setmana que fa que s'ha instal·lat a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries ja ha visitat el jaciment i l'Alfolí de la sal. De moment, assegura que li encanta l'Escala, que coneix d'una vegada que hi va venir de petita.

 

L'artista explica que vol reivindicar la cultura de la zona, on no només hi ha platges, sinó que també hi ha molta història i cultura local. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar