Publicitat
Publicitat

Un campus de bàsquet i un casal infantil, per Setmana Santa

Les vacances escolars de Setmana Santa sovint són un maldecap per als pares. Amb l'objectiu d'oferir activitats de lleure però també formatives per als més petits, aquests dies a l'Escala s'ha ofert un campus de bàsquet i un casal infantil.

58 nens i joves d'entre 8 i 16 anys, repartits en tres grups -mini, infantil i cadet-, han participat en la segona edició del Campus de bàsquet que s'organitza des del Club Bàsquet l'Escala de dilluns a dimecres de Setmana Santa. Tal com explica Albert Clopés, director del campus, l'objectiu és oferir una activitat extraescolar als nens i nenes a la vegada que poden perfeccionar la tècnica.

Un dels atractius d'aquesta edició ha estat l'assistència de l'entrenador Alfred Julbe, un històric del bàsquet d'elit d'aquest país, amb antecedents a La Penya o el Valvi Girona.

Molts dels participants al campus ja hi havien assistit l'any passat. 

A més del Campus de bàsquet, aquest any l'Ajuntament de l'Escala també ha organitzat un casal infantil pels matins dels dies laborables de Setmana Santa. És el primer cop que es fa perquè fa dos anys ja es va proposar a les famílies, amb l'objectiu de facilitar la conciliació laboral aquests dies de vacances, però no va tenir una bona resposta. En canvi, aquest any sí que s'ha pogut fer i compta amb la participació d'una trentena de nens i nenes.

El casal de Setmana Santa es fa a les instal·lacions de la sala polivalent municipal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar