Publicitat
Publicitat

39è Aplec de Cinc Claus

Des de fa 39 edicions, el nucli de Cinc Claus de l'Escala aprofita la festivitat del dilluns de Pasqua per a celebrar l'Aplec de Santa Reparada. Enguany, 12 colles van participar del dinar de germanor i del concurs d'arrossos.

Dilluns de Pasqua, el nucli de Cinc Claus celebra el tradicional Aplec de Santa Reparada. Enguany ha arribat a l'edició número 39. Com marca la tradició, el dia va començar a les dotze, amb la missa en honor a Santa Reparada a l'església que hi ha a Cinc Claus. Tot seguit, les 12 colles que aquest any s'aplegaven pel dinar de germanor, van començar a elaborar els arrossos, per tal de participar al tradicional concurs. El bon temps va acompanyar tota la jornada però el vent va fer la guitza als cuiners.

El jurat del concurs d'arrossos estava format, com sempre, pels cuiners Jordi Jacas del restaurant El Molí de l'Escala i Jordi Sabadí del Roser, però enguany també s'hi va afegir la regidora Marta Rodeja com a representant de l'Ajuntament de l'Escala. 

Els noms de les quatre colles guanyadores es van donar a conèixer a la mitja part de l'audició de sardanes de la tarda. Van ser: en la categoria de Millor gust, primer Valerians de Francisco García, segon Ouspelats de fer arròs de Josep Lluís Sureda i tercer Ferrioleros de l'Hortènsia Casadevall. I en la categoria de millor presentació, es va entregar un únic premi per a Special kids d'Héctor Gallegos, que van dibuixar un drac amb les quatre barres catalanes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar