Publicitat
Publicitat

Acaba el curs de primera acollida per a immigrants que es fa a l'Escala

Avui ha acabat el curs de primera acollida per a immigrants que s'ha impartit durant els mesos de febrer i març a l'Escala. Als participants se'ls ha entregat un diploma que acredita el coneixement de la llengua i de la societat catalana. I que els pot servir per a sol·licitar el reagrupament familiar o el certificat de residència. Aquest servei de primera acollida s'ofereix des del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Aquest matí l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, i la tècnica de Serveis Socials, Olga Campalans, han entregat els diplomes als participants al curs de primera acollida que s'organitza des de l'àrea d'Inclusió del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i des del Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest servei busca garantir les necessitats inicials de formació i informació de les persones immigrades. Així és una suma de diferents aspectes. Als participants se'ls ofereix formació sobre competència lingüística en llengua catalana i castellana, coneixements del món laboral, del marc jurídic i de la societat catalana en general. En aquesta edició del curs a l'Escala, que s'ha realitzat entre els mesos de febrer i març, hi han participat una vintena d'alumnes.

El diploma que s'entrega als participants en finalitzar el curs també els serveix per a sol·licitar el reagrupament familiar o el certificat de residència. Les classes s'han fet a l'Esbotzada jove i són totalment gratuïtes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar