Publicitat
Publicitat

Riells estarà obert al trànsit per Setmana Santa

Durant els dies festius de Setmana Santa s'obrirà el trànsit als dos punts de Riells on es fan obres, tant a l'inici de l'Avinguda Montgó com a la prolongació del passeig. Els detalls pendents de les obres s'acabaran passades les festes en el termini d'un mes.

A tant sols uns dies de l'arribada de la Setmana Santa continuen els treballs a Riells, tant a les obres a l'inici de l'Avinguda Montgó com a la prolongació del Passeig de Riells.Si no hi ha cap entrebanc durant els dies festius de Setmana Santa, és a dir a partir de dijous, ja s'hi podrà circular; en doble sentit a l'Avinguda Montgó, i en direcció al Port al final de Riells, tal com funcionava abans la circulació.Durant uns dies es treuran les tanques que barren el pas als vehicles i no s'haurà de desviar el trànsit cap als carrers interior de Riells.Passat Setmana Santa les obres s'han d'acabar.A l'Avinguda Montgó encara queda feina a les voreres i falta la nova il·luminació i l'arbrat.Al final del Passeig només faltarà pintar i acabar la zona més propera al Club Nàutic, on es fan unes grades ajardinades i es renova el ferm.Aquest matí hi treballaven els operaris incorporant terra .

L'obra de prolongació del passeig es preveu es doni per acabada en un  període d'un mes. Per l'Avinguda Montgó caldrà esperar com a mínim dues setmanes més, és a dir entre un mes i mig i dos mesos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar