Publicitat
Publicitat

L'Escala celebra el Dia Mundial de la Poesia

L'Escala celebra el Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, amb dos actes. Un recital poètic al jaciment d'Empúries de la mà del Consorci per la Normalització Lingüística i un recital de poemes japonesos, els Haikús, a la biblioteca municipal de l'Escala. 



Són participants dels cursos de català i del programa de Voluntariat per la llengua de l'Escala recitant poemes en la seva llengua materna. L'activitat s'emmarca en la celebració del Dia Mundial de la poesia. Des de fa deu anys, la Institució de les Lletres Catalanes, la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO organitza activitats per a commemorar aquest dia. En el cas de l'Escala, es van programar dos actes. Un va ser aquest recital poètic al jaciment d'Empúries, de la mà del Consorci per a la Normalització Lingüística. Primer es van llegir poemes de Marc Granell, l'autor escollit per als deus anys del Dia mundial de la poesia, i d'altres poetes catalans, i tot seguit els alumnes van recitar en diferents llengües.

 

L'acte es va complementar amb una visita guiada al Museu d'Empúries. És la primera vegada que es programa aquesta doble activitat a l'Escala.

 

La segona activitat amb motiu del Dia mundial de la poesia la va organitzar la biblioteca municipal Víctor Català. Va consistir en la lectura oberta de poemes japonesos, Haikús, escrits per autors japonesos i catalans, com són Agustí Bartra.

D'altra banda, la biblioteca de l'Escala ja prepara la celebració de la Diada de Sant Jordi, que aquest any es repartirà en tres jornades: els dies 19, 20 i 23 d'abril.

 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar