Publicitat
Publicitat

Ramon Mirabet i The Excitements al Fòrum Romà el 4 d'agost

Ramon Mirabet i The Excitements actuaran el dissabte 4 d'agost al fòrum romà d'Empúries. És el segon concert que es fa públic del cartell d'enguany, afegint-se al de Jorge Drexler i de Judit Niedermann. Les entrades per als dos concerts ja es poden comprar a través del web de Concerts al Fòrum.



Al concert del 4 d'agost, Ramon Mirabet presentarà les cançons del seu tercer disc. La seva veu trencada, amb matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i la seva energia, fan que ningú es vulgui perdre els seus directes. Les seves cançons beuen d’una experiència personal que ha convertit la vida de Ramon Mirabet en tota una aventura. Sens dubte un dels artistes més destacats del panorama musical actual, i que amb un disc a punt de sortir del forn serà, segur, un dels protagonistes de l'estiu. De fet, en la seva darrera gira, amb més de 90 concerts entre sales, teatres i els principals festivals del país, va ser vist per més de 140 mil persones.

La nit del 4 d'agost, de fet, serà doble. I és que a banda de Mirabet, actuaran també The Excitements, una de les millors bandes de directe del nostre país.

Els seus directes són explosius. a secció rítmica és la poderosa estructura sota la qual rugeixen les guitarres, udolen els metalls i on regna la veu de la Koko i la força dels seus hipnòtics moviments. A l'Escala presentaran els temes del seu darrer disc "Breaking The Rule". Rhythm'n'blues i soul d'alt voltatge.

Ramon Mirabet i The Excitements s'afegeixen així a la programació d'aquest sisè any del cicle Concerts al Fòrum que engegarà amb la vetllada que protagonitzaran Jorge Drexler i Judit Niedermann, el divendres 3 d'agost.

Per a un concert i altre, les entrades ja son a la venda, a través del web concertsempuries.com

Falta per determinar encara el cartell d'una tercera nit, la de l'11 d'agost, que l'organització, l'empresa TEMProduccions encara no ha volgut fer públic.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar