Publicitat
Publicitat

Dones al mar 2018

Mig centenar de dones participen a la tercera edició de la jornada les Dones al mar, que organitza el Club Nàutic l'Escala per a fomentar la participació femenina en els esports nàutics. Es pro

51 dones, noies i nenes van participar de les activitats de la Jornada de Portes Obertes – Dones al Mar que va organitzar dissabte el Club Nàutic, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora. L'objectiu és reivindicar més presència de la dona a l’esport i és el tercer any que s'organitza des del club escalenc. L'activitat proposa al públic femení gaudir d’una jornada d’esports nàutics totalment gratuïta. 

Així, les participants van poder practicar la vela lleugera i de creuer, caiac o l’stand up paddle. La jornada va acabar culminar amb un aperitiu. 

Jornades com aquesta ajuden a fer visible la figura de la dona i a caminar cap a l'objectiu de la normalització de la presència femenina en tots els àmbits.

 

Aquesta no ha estat la única iniciativa del Club Nàutic l'Escala amb motiu del Dia de la dona treballadora. També ha participat a la VI Jornada de l’Esport Femení que organitza l’Ajuntament de Girona. L’entitat hi va ser present amb un stand informatiu i l'organització de diverses activitats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar