Publicitat
Publicitat

L'Escala preveu una planta potabilitzadora

L'ajuntament de l'Escala s'està plantejant millores a la xarxa d'aigua potable aprofitant que el servei s'ha de licitar properament. Entre d'altres, es planteja construir una planta potabilitzadora. El mateix passa amb el servei de recollida d'escombraries.

Dins els projectes de futur per a la xarxa municipal d'aigua potable de l'Escala en destaquen dos.A curt termini, treballant conjuntament amb el consorci de la Costa Brava i l'Agència Catalana de l'Aigua es preveu la construcció d'una planta potabilitzadora, Amb aquest equipament es deixarà a punt pel consum l'aigua que s'extreu dels pous d'abastament dels que ja disposa l'Escala, tot i després caldrà netejar les canonades.És un dels temes que es posarà al plec de clàusules del nou contracte de manteniment de la xarxa que es licitarà properament.Amés llarg termini, i amb l'objectiu de cobrir les puntes de consum que hi ha durant l'estiu,  es preveu la connexió en alta amb l'aigua que es canalitza des d'El Pasteral, unes canonades que actualment arriben fins a Gualta.

Per ser viable econòmicament cal que d'altres municipis hi vulguin connectar.

Igualment, des del consitori es treballa en el plec de clàusules que regularan el concurs d'adjudicació del servei de recollida d'escombraries, on es volen fer millores aprofitant el canvi de contracte.

Dins els possibles canvis també s'està estudiant un servei de recollida d'escombraries porta a porta.Tant el nou contracte de l'aigua con el d'escombraries es treballen conjuntament en reunions on hi són presents un representant de cada grup polític municipal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar