Publicitat
Publicitat

Les colònies de la Batuscala a Torelló

Quasi mig centenar de membres de la Batuscala va passar un cap de setmana de colònies a Torelló. Va ser un cap de setmana viscut amb intensitat, amb cercavila i pujada a l'ermita de Sant Roc. Vista la satisfacció de tots els participants, s'està estudiant de donar continuïtat a sortides com aquesta.

El col·lectiu La Batuscala de l'Escola de Música de l'Escala ha estrenat una nova celebració al seu calendari anual: un cap de setmana de colònies compartides entre pares i nens. Van tenir lloc en una casa de Sant Pere de Torelló el cap de setmana passat i hi van participar quasi la meitat del col·lectiu Batuscala.

Des de l'arribada a la casa el dissabte abans de l'hora de dinar i fins la tarda de diumenge van gaudir d'allò més tant amb activitats pròpies com l'excursió pel bosc, el joc de nit i karaoke del dissabte, com amb les activitats programades com la cercavila pel poble o la pujada fins a l'ermita de sant Roc.

Tant bé ha anat tot plegat, que damunt la taula hi ha el debat obert de si s'ha de programar una sortida de cap de setmana com aquesta cada temporada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar