Publicitat
Publicitat

En preparació la segona edició dels pressupostos Participatius

L'Escala prepara la segona edició dels Pressupostos participatius que tornarà a liderar el Síndic de Greuges Carles Cervantes. És un dels temes del programa Línia Directa d'aquesta setmana, on l'alcade també parlava dels efectes de la llevantada i de la creació d'un cinefòrum.

Abans de Setmana Santa es faran les primeres passes d'una nova edició dels Pressupostos Participatius de l'Escala.Vistos els resultats d'ara fa dos anys, l'equip de govern aposta per repetir l'experiència.Es destaca el paper que hi va tenir el Síndic de Greuges Carles Cervantes.És per això que se li ha demanat que torni a liderar el procés.En la primera edició dels Pressupostos Participatius s'hi van destinar 400mil euros.Ho explicava l'alcalde Víctor Puga al programa Línia Directa on també es referia als efectes de la darrera llevantada.Amés de les destrosses a La Punta i a les Platges d'Empúries es mostrava preocupat per La Riba, on ha aparegut una esquerda important.

L'alcalde també parlava de la futura creació d'un espai de cineclub, amb projecció de pel·lícules d'autor i un posterior debat sobre el tema que tractin.El cineclub de l'Escala podria tenir una periodicitat mensual.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar