Publicitat
Publicitat

Ramon Ministral continuarà quatre anys més al capdavant del Casal del jubilat

Ramon Ministral continuarà quatre anys més al capdavant del Casal del jubilat. Es va acordar a l'assemblea celebrada dissabte, després que no es presentés cap junta alternativa a l'actual. Queda vacant però el càrrec de vicepresident. A la reunió també es va fer repàs de l'estat dels comptes i de les activitats que s'organitzen al llarg de l'any.

Dissabte a la tarda el Casal del Jubilat "Jardí del Pedró" va celebrar l'assemblea general ordinària per exposar l'estat dels comptes de l'entitat i escollir la nova junta per als propers 4 anys. L'assemblea va ser la continuació de la que es va celebrar al mes de desembre amb caràcter extraordinari per a comunicar que s'acabava el mandat de la junta actual i que calia renovar els càrrecs. Com que no s'ha presentat ningú més, l'equip encapçalat per Ramon Ministral continuarà. A la reunió també es va fer repàs de les activitats realitzades al llarg de l'any i des de la junta s'aposta per a donar continuïtat a la programació establerta.

El càrrec de vicepresident queda vacant a l'espera que algú s'ofereixi per a ocupar-lo. Ministral lamenta que cada vegada costa més trobar persones que vulguin treballar desinteressadament.

Per la seva banda, l'alcalde de l'Escala, que va assistir a l'assemblea, va agrair la feina feta des de l'associació, una de les que té més membres de les que hi ha al municipi.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar